Please enable JS

Kontaktet

Balcanic Innovation Certification Center Srl

Zyra ligjore dhe operimit

Rruga Sami Frashëri, Pallati teknoprojekt
Hyrja 2, Ap. 1
Tirane
Shqipëri


TVSH: L92712203D
Tel. Sekretariat: +355 693080467
Tel. Administratë: +355 693080468
info@bicc.al

Ngarkim...